Háttértevékenykedéseim

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

A műsor vizuális megújulása

Pár napja műsoromat már új borítóképpel találod meg podcastlejátszódban. Tehát megújult a műsort azonosító logó és a színvilág is meg még sok minden más. Hogy miért lesz ettől minden jobb (és hogy mindez hogyan segít neked az eligazodásban), erről ebben a posztban írtam (sok-sok képpel, a redesignt bemutatandó).

Az 1%-os adófelajánlásról

A hírlevél email verziójának elején lévő promóciós blokkban már említettem, hogy a podcastot 1%-os adófelajánlással is segítheted (itt a részletes útmutató arról, hogyan tudod ezt megtenni.) De pár mondatot írok most arról is, mire fordítom majd ezt a pénzt.

Aki követte a műsor EXTRA tartalmait, az láthatja, hogy egyre több videós tartalom, videós EXTRA epizód is készül.

Tavaly új mikorfonelőerősítőt, kamerákat, videófelvevőt, stúdiólámpákat vásároltam az 1%-os támogatásból (illetve a Patreonon befolyó pénzek egy részéből). Az idén szeretném kis stúdiómat továbbfejleszteni (egyebek mellett a terjedelmes videofájlok és a podcastadások archiválását megkönnyítő, professzionális hálózati háttértárolók beszerzésével.)

Felajánlásoddal tehát ezt a fejlesztést, vagyis a podcast hosszútávú céljainak megvalósítását segíted.

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

A rovat további cikkei elérhetők itt:

Iratkozz fel a hírlevélre!

Szeretnéd, ha kéthetente ilyen ajánlók érkeznének a postafiókodba? Ez a teljes hírlevélnek csak egy része. Hogy mi az a STÓSZ? Kattints a gombra a részletekért! (Vagy iratkozz fel egyből a lap alján.)

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Hírlevelek idősorrendben

Itt is követhetsz

10,677követőTetszik
1,835követőKövetés
274követőKövetés

Legfrissebb podcastepizódok

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hogy mi az a Stósz?

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben az én stószomból ajánlok neked: kéthetente exkluzív hírlevelet küldök ki, amelyben azokat a dolgokat szedem össze, amelyekre éppen ráakadtam és rákattantam. Vagyis amit érdekesnek, izgalmasnak és fontosnak gondolok. Tehát cikkeket, könyveket, filmeket, podcastokat, zenéket vagy éppen hasznos cuccokat, eszközöket ajánlok. (És emellett emailértesítést küldök arról is, ha új podcastepizód jelent meg Az élet, meg mindenen.)

Iratkozz fel az itt látható űrlap kitöltésével, hogy megkapd a hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás:

[mc4wp_form id="505"]

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.