Bővebben Az élet, meg minden podcastról

Mi ez?

Az élet, meg minden egy podcast. Interjúkkal. Beszélgetések olyanokkal, akik letettek már valamit az asztalra. Beszélgetések kicsit lassabban, kicsit hosszabban. Kicsit mélyebben. Olyanokkal, akiktől – ha rajtuk múlna – jobb hely lehetne Magyarország. (Itt megnézheted, kik szerepeltek eddig a műsorban.) Vagyis Az élet, meg minden igyekszik hátrébb lépni a zajtól. Értelmezni, összefüggéseket keresni. Tágítani a látóhatárt. (Itt olvashatod az induláskor közzétett beköszönő posztot.)

Mikor jön már új epizód?

Talán te is érzékeled: ilyen interjúkat készíteni, szerkeszteni nem két perces vállalkozás. Emiatt pillanatnyilag havonta egy (ritkán kettő) új epizód (interjú) jelenik meg a podcaston. De rajtad is áll, jelentkezik-e majd a podcast gyakrabban: ha támogatod a műsort (podcastot), lehet ebből kéthetenkénti megjelenés is. (Hogy miként befolyásolja a támogatás mértéke mindezt, erről olvashatsz a podcast Patreon-oldalán. Azoknak, akik nem tudják, mi az a Patreon, itt írok róla.)

Feliratkozás a podcastra

Hallgasd kényelmesen a telefonodon a Spotify-on, az Apple Podcastson, a Google Podcastson és még számtalan helyen és appon.

Támogass a Patreonon!

Most már te is tehetsz érte, hogy hosszú távon és továbbra is profi színvonalon működjön ez a podcast.

Mi az a podcast? Hogyan hallgathatod?

Mi az a podcast? Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Ki a műsorvezető?

Az élet, meg minden podcast műsorvezetője (szép magyar szóval: a host) Tóth Szabolcs Töhötöm. Tóth Szabolcs Töhötöm 2015 és 2018 között – a lap függetlenné válását követően – a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt. (A laptulajdonos kapitulálása, a Magyar Nemzet 2018-as bezárása után az újsággal minden kapcsolata megszakadt, a hasonló néven 2019-ben újraindított sajtótermékhez már nincsen köze.) Szabolcs korábban a lap Hétvégi Magazinját szerkesztette. Az Oxfordi Egyetemen, a Reuters Intézetnél az állami média digitális terjeszkedésének veszélyeit kutatta. 2011-ben jelent meg Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyve, amelyet a mai napig tankönyvként használnak a magyar újságíróképzésben. 2003-ban amerikai ösztöndíjjal a Boston Globe munkatársaként dolgozott Bostonban. Podcastját 2018 nyarán indította el. Email: info@azeletmegminden.hu

Legfrissebb epizódok

Mások így látják

Sokan értékelik Az élet, meg minden podcastot, és osztják meg véleményüket róla. (És ezzel segítik, hogy mások is ráakadjanak a műsorra.)

Apple Podcasts értékelések

Neked is tetszik? Értékeld te is az Apple Podcastson!

Facebook értékelések

Neked is tetszik? Értékeld és ajánld te is a Facebookon!

Közösségi média

1,850lájkolóTetszik
398követőKövetés
71követőKövetés


Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.