Bővebben Az élet, meg minden podcastról

Mi ez?

Az élet meg minden egy podcast. Interjúkkal. Beszélgetések olyanokkal, akiknek izgalmas dolgok vannak a fejében. A világról. Az országról. Lakóiról. Beszélgetések kicsit lassabban, kicsit hosszabban. Kicsit mélyebben. Olyanokkal, akiktől – ha rajtuk múlna – jobb hely lehetne Magyarország. (Itt megnézheted, kik szerepeltek eddig a műsorban.) Vagyis Az élet meg minden igyekszik hátrébb lépni a zajtól. Értelmezni, összefüggéseket keresni. Tágítani a látóhatárt. (Itt olvashatod az induláskor közzétett beköszönő posztot.)

Mikor jön már új epizód?

Talán te is érzékeled: ilyen interjúkat készíteni, szerkeszteni nem két perces vállalkozás. Emiatt pillanatnyilag havonta egy (ritkán kettő) új epizód (interjú) jelenik meg a podcaston. De rajtad is áll, jelentkezik-e majd a podcast gyakrabban: ha támogatod a műsort (podcastot), igyekszem havi egy bónuszepizódot biztosítani (az extraepizódok 15–30 percesek). Erről olvashatsz a podcast Patreon-oldalán. Azoknak, akik nem tudják, mi az a Patreon, itt írok róla.

Feliratkozás a podcastra

Hallgasd kényelmesen a telefonodon a Spotify-on, az Apple Podcastson, a Google Podcastson és még számtalan helyen és appon.

Támogass a Patreonon!

Most már te is tehetsz érte, hogy hosszú távon és továbbra is profi színvonalon működjön ez a podcast.

Mi az a podcast? Hogyan hallgathatod?

Mi az a podcast? Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Ki a műsorvezető?

Az élet, meg minden podcast műsorvezetője (szép magyar szóval: a host) Tóth Szabolcs Töhötöm. Tóth Szabolcs Töhötöm 2015 és 2018 között – a lap függetlenné válását követően – a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt. (A laptulajdonos kapitulálása, a Magyar Nemzet 2018-as bezárása után az újsággal minden kapcsolata megszakadt, a hasonló néven 2019-ben újraindított sajtótermékhez már nincsen köze.)

Szabolcs korábban a lap Hétvégi Magazinját szerkesztette. Az Oxfordi Egyetemen, a Reuters Intézetnél az állami média digitális terjeszkedésének veszélyeit kutatta. 2011-ben jelent meg Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyve, amelyet a mai napig tankönyvként használnak a magyar újságíróképzésben. 2003-ban amerikai ösztöndíjjal a Boston Globe munkatársaként dolgozott Bostonban. Podcastját 2018 nyarán indította el.

Email: info@azeletmegminden.hu

Legfrissebb epizódok

Mások így látják

Sokan értékelik Az élet, meg minden podcastot, és osztják meg véleményüket róla. (És ezzel segítik, hogy mások is ráakadjanak a műsorra.)

Apple Podcasts értékelések

Neked is tetszik? Értékeld te is az Apple Podcastson!

Facebook értékelések

Neked is tetszik? Értékeld és ajánld te is a Facebookon!

Közösségi média

10,662követőTetszik
1,834követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.