Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

CímlapÍrásokVezérlőpultÚj logó, új s...

Új logó, új színek meg minden

-

Pár napja Az élet meg minden podcastot új borítóképpel találod meg podcastlejátszódban. Ami azt is jelenti, hogy új lett a műsort azonosító logó és színvilág meg még sok minden más.

Ennek a „re-design”-nak tehát több célja is volt/van:

  1. Jobban észrevehető és könnyen azonosítható legyen a műsor a pocastlejátszókban és más felületeken is.
  2. Világosan és logikusan megkülönböztethető legyen az EXTRA podcast a „normál” műsortól, a csak a támogatóknak elérhető EXTRA epizódok az ingyenes adásoktól.
  3. A videós tartalmakban, a jövőbeni Youtube-os megjelenésben is használható és jól azonosítható legyen a „brand”.”

Tehát ez lett Az élet meg minden podcast borítóképe:

Ez pedig az EXTRA adásé (Az élet meg minden EXTRA Spotify-on vagy egyéb podcastalkalmazásokban való beállításáról itt olvashatsz):

És így néz ki egy (hagyományosan ingyenes, mindenki számára elérhető) „nagy” epizód borítóképe:

Így pedig egy EXTRA adásé (amely EXTRA epizódokat reményeim szerint az epizód borítóképén az olyan vizuális elemek, mint a sárga sáv és értelmező felirat, valamint a fehér színnel szedett epizódszám is könnyen és logikusan azonosíthatóvá tesznek):

A podcastadások megosztásai a Facebookon, Twitteren és LinkedIn-en is borítóképet kapnak (így azonnal látható, ha új epizódot osztok vagy osztasz meg ezeken a felületeken).

Epizód:

Ugyanez Extra epizód esetén:

Ezek a színek és dizájnelemek lassan, fokozatosan, de következetesen mindenhol megjelennek majd a műsor honlapjától a hírlevélen át a közösségi médiafelületekig. Lassan és fokozatosan, mert hogy közben azért az epizódokank is készülnie kell 😇

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hallgasd Az élet meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok éppen? A STÓSZ hí­rlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról, a támogatók számára elérhető extra adásokról.)


A feliratkozás megerősítéséhez emailt küldünk a megadott címre. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött levelekben található linkkel.

Kövess a Facebookon!

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.