Poadcast feliratkozás

Ha az RSS-címre lenne szükséged, másold ki ezt:

Youtube

Bár ez a podcast az elmélyült hallgatást támogatja, és ezért leginkább podcastlejátszókban „érzi jól magát” (így hallgathatod autóban, a BKV-n, bárhol), ha csak a Youtube-on fogyasztod a podcastokat, ott is megtalálod (természetesen ott is csak audio formátumban). A Youtube-csatorna eléréséhez katt az alábbi linkre:

Egyéb feliratkozási lehetőségek

Útmutató

Ha feliratkozol erre a podcastra, automatikusan megkapod a legújabb epizódokat, amelyek letöltődnek a számítógépedre vagy a telefonodra, tabletedre, iPododra – így a műsort bárhol, bármikor meghallgathatod. (Kezdő podcasthallgatóknak: a podcastok mibenlétéről, a feliratkozás menetéről, az ajánlott alkalmazásokról bővebb útmutatót itt találsz.) Válaszd ki az oldal tetején listázott feliratkozási lehetőségek közül azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek!

iOS (iPhone, iPad, és iPod)

A feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” linket.

Spotify

Ha a Spotify-on szoktál zenét és másegyebet hallgatni, és az alkalmazás már telepítve van, akkor Az élet, meg minden podcastot is elérheted ott. Ehhez kattints a „Spotify” linkre.

Google Podcasts

Ha még nem használsz podcast alkalmazást az androidos telefonodon, a legegyszerűbb az, ha a Google saját alkalmazását telepíted. Ehhez nyomj rá a „Google Podcasts” linkre. Ha a Google Podcasts alkalmazást már korábban telepítetted, akkor is ez a teendő, de ebben az esetben a gomb megnyomásával az alkalmazás máris felkínálja a feliratkozást Az élet meg minden podcastra.

Egyéb kedvenc podcast alkalmazásod

Ha nincs külön link az általad használ podcast alkalmazáshoz, rákereshetsz az alkalmazásban a műsor nevére (Az élet meg minden) vagy bemásolhatod az oldal elején található RSS-címet az alkalmazás megfelelő feliratkozó mezőjébe.

Mac számítógép

A feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” linket.

Windows számítógép

Windows 10 számítógépen érdemes a Microsoft ingyenesen telepíthető alkalmazását, a Grover Podcastot használni. Ez az alkalmazás megtalálható a Microsoft Store-ban (boltban), innen letölthető és könnyen beüzemelhető. Ha elindítjuk, a baloldalon található keresődobozba máris beírhatjuk annak a műsornak a címét vagy RSS-címét, amire fel szeretnénk iratkozni (rendszeresen hallgatni szeretnénk). Ezt az RSS-címet szintén megtalálod az oldal tetején, innen könnyedén ki tudod másolni.

Windows számítógép iTunes használata esetén

Windowsos számítógépre is telepíthető az Apple iTunes alkalmazása. Ha Windowson is az iTunest használod, akkor a feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” gombot a fenti dobozban.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Követhetsz itt is:

13,458követőTetszik
1,933követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.