Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

A hősokk után új epizódok – tervek szeptemberre és a podcast a Spotify-on

-

Az elmúlt hetek hőhulláma elől – megannyi honfitársamhoz hasonlóan – én is elmenekültem a városból. Így a nyári szünidő alatt némileg ritkásabb lett az oldalon az új tartalom. A hőhullámnak azonban lassan vége, így most én is betáraztam két új podcastepizódot, amelyek közül az egyik várhatóan már a jövő héten élesedik.

Természetesen A férfiak válsága esszésorozat harmadik, befejező részének megjelenése sem marad el, bár elképzelhető, hogy csak szeptemberben kerül erre sor. (Ezúton is köszönöm a blog csecsemőkorához képest jelentősnek mondható érdeklődést a cikk iránt, hiszen csak az első rész már több mint hatezer oldalmegtekintésnél jár – tehát mindenképpen jön a folytatás).

Szeptembertől rendszeresebb megjelenés

Itt ragadnám meg az alkalmat arra is, hogy jelezzem: szeptembertől – e nyári és bevezető időszakot követően – rendszeresebbé válik majd az új epizódok megjelenése. A tervek szerint egyelőre havi két új adás várható Az élet, meg mindenen (igyekszem fix megjelenési napokat is kialakítani ehhez), plusz természetesen az eddigiekhez hasonló, mélyebb, belemászósabb írások is lesznek a blogon – sokféle témában.

Hallgathatsz már a Spotify-on is

De hogy legyen valami jó hír és újdonság is: Az élet, meg minden immár a Spotify-on is megtalálható. Ha tehát valaki ott szokta hallgatni a hallgatnivalót, elég ha rákeres arra, hogy „az élet, meg minden“, és remélhetőleg egyből rá is talál majd a műsorra. (A biztonság kedvéért azért itt egy link is hozzá.) Vagyis az iTunes, a Stitcher vagy kedvenc podcastalkalmazásod mellett már ezen a felületen is megtalálhatod a műsort.

Hogy mennyi helyen még, azt az alábbi listában (linkekkel) láthatod:

Subscribe to
Az élet, meg minden

Or subscribe with your favorite app by using the address below

Mindenesetre addig is, amíg jön az új epizód, minden kedves hallgatónak, olvasónak további vidám (felhőtlent nem írnék, az a kánikula után kibabrálás lenne) nyári napokat, és kellemes lehűlést kívánok!

FRISSÍTÉS: Közben megjelent az említett esszésorozat harmadik része is.

Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni, sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás  disqus-profillal.

Hallgasd Az élet, meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? A STÓSZ hírlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról.)

Kövess a Facebookon!


Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.