Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

A hősokk után új epizódok – tervek szeptemberre és a podcast a Spotify-on

-

Az elmúlt hetek hőhulláma elől – megannyi honfitársamhoz hasonlóan – én is elmenekültem a városból. Így a nyári szünidő alatt némileg ritkásabb lett az oldalon az új tartalom. A hőhullámnak azonban lassan vége, így most én is betáraztam két új podcastepizódot, amelyek közül az egyik várhatóan már a jövő héten élesedik.

Természetesen A férfiak válsága esszésorozat harmadik, befejező részének megjelenése sem marad el, bár elképzelhető, hogy csak szeptemberben kerül erre sor. (Ezúton is köszönöm a blog csecsemőkorához képest jelentősnek mondható érdeklődést a cikk iránt, hiszen csak az első rész már több mint hatezer oldalmegtekintésnél jár – tehát mindenképpen jön a folytatás).

Szeptembertől rendszeresebb megjelenés

Itt ragadnám meg az alkalmat arra is, hogy jelezzem: szeptembertől – e nyári és bevezető időszakot követően – rendszeresebbé válik majd az új epizódok megjelenése. A tervek szerint egyelőre havi két új adás várható Az élet, meg mindenen (igyekszem fix megjelenési napokat is kialakítani ehhez), plusz természetesen az eddigiekhez hasonló, mélyebb, belemászósabb írások is lesznek a blogon – sokféle témában.

Hallgathatsz már a Spotify-on is

De hogy legyen valami jó hír és újdonság is: Az élet, meg minden immár a Spotify-on is megtalálható. Ha tehát valaki ott szokta hallgatni a hallgatnivalót, elég ha rákeres arra, hogy „az élet, meg minden“, és remélhetőleg egyből rá is talál majd a műsorra. (A biztonság kedvéért azért itt egy link is hozzá.) Vagyis az iTunes, a Stitcher vagy kedvenc podcastalkalmazásod mellett már ezen a felületen is megtalálhatod a műsort.

Hogy mennyi helyen még, azt az alábbi listában (linkekkel) láthatod:

[powerpress_subscribe]

Mindenesetre addig is, amíg jön az új epizód, minden kedves hallgatónak, olvasónak további vidám (felhőtlent nem írnék, az a kánikula után kibabrálás lenne) nyári napokat, és kellemes lehűlést kívánok!

FRISSÍTÉS: Közben megjelent az említett esszésorozat harmadik része is.

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hallgasd Az élet meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok éppen? A STÓSZ hí­rlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról, a támogatók számára elérhető extra adásokról.)


A feliratkozás megerősítéséhez emailt küldünk a megadott címre. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött levelekben található linkkel.

Kövess a Facebookon!

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.