Támogasd a podcastot a Patreonon!

Miért tennél ilyet?

Abban hogy Az élet meg minden podcast profi minőségben, izgalmas tartalommal kerül eléd, elég sok meló van. Úgy 40–50 óra epizódonként. A felkészülés, a vendégek megkeresése, szervezése, az előzetes beszélgetés, a vágás, az egyéb utómunkálatok, a weblap fenntartása és fejlesztése, valamint a közösségi médiás jelenlét is mind-mind kemény munkaidő. Talán a fentiekből is látszik, hogy hosszú távon fenntartani ezt a podcastot a te segítséged nélkül nem lehetséges. Így hát, ha gyakran hallgatsz, tetszik a műsor, és megér neked akár csak havi 1, azaz egy dolcsit (plusz ÁFÁ-t) vagy akár többet is, hogy sokáig legyen még ez a podcast – illetve szeretnél majd bónusz tartalmakat is – kérlek, támogass a Patreonon! (Amennyiben ismered a Patreon működését, vagy gyakorlott vagy az ilyesmiben, katt az alábbi képre, vagy ide, és máris a műsorvezető Patreon-oldalán találod magad.)

Tovább a Patreonra

(Ismerem, hogy működik a Patreon, meglátogatom a podcast oldalát az adománygyűjtő oldalon.)

Mi az a Patreon?

Hogyan tudok rajta támogatást küldeni?

A Patreon egy adománygyűjtő oldal. Használatával egyszerűen és kényelmesen tudsz rendszeres támogatást küldeni Az élet meg minden podcastnak. Akár névtelenül. (Csak a Patreonon megadott felhasználói nevedet és emailcímedet látom, a további adataidat nem továbbítja a szolgáltatás.) Rendszeres, havi támogatásról van szó. Tehát a felajánlott összeget minden hónap elején a Patreon automatikusan levonja a bankkártyádról vagy a Paypal-számládról – mindaddig, amíg a támogatást meg nem szünteted. (Amit bármikor megtehetsz.) A Patreonnal Az élet meg minden podcastot akár már havi 1 dollárral is támogathatod. (Természetesen többel is: több támogatási csomag is létezik, különféle extrákkal. Minden felajánlott összeg után sajnos meg kell fizetni a magyar áfát is.) Az oldalra Google, Facebook vagy egyszerűen egy email-címmel tudsz regisztrálni, ezek után tudod megadni a felkínált támogatás összegét. (Fizetni bankkártyával vagy Paypallel tudsz.)

A Patreon amerikai oldal, kezelőfelülete egyelőre sajnos csak angolul elérhető. Ha elakadtál, vagy további információkra vágysz, itt egy részletes angol nyelvű útmutató használatáról.

Magyar nyelvű útmutató

A Patreon használatáról hamarosan lesz majd itt egy magyar nyelvű útmutató is. (Egy kis türelmet kérnék, közben az új epizódot is el kell készíteni! 🙂 )