Feliratkozás a podcastra

Ha feliratkozol erre a podcastra, automatikusan megkapod a legújabb epizódokat, amelyek letöltődnek a számítógépedre vagy a telefonodra, tabletedre, iPododra – így a műsort bárhol, bármikor meghallgathatod.

(Kezdő podcasthallgatóknak: a podcastok mibenlétéről, a feliratkozás menetéről, az ajánlott alkalmazásokról bővebb útmutatót itt találsz.)

Válaszd ki az alábbi feliratkozási lehetőségek közül azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek!

Subscribe to
Az élet, meg minden

Or subscribe with your favorite app by using the address below

iOS (iPhone, iPad, és iPod)

A feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” gombot a fenti dobozban.

Mac számítógép

A feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” gombot a fenti dobozban.

Windows számítógép

Windows 10 számítógépen érdemes a Microsoft ingyenesen telepíthető alkalmazását, a Grover Podcastot használni. Ez az alkalmazás megtalálható a Microsoft Store-ban (boltban), innen letölthető és könnyen beüzemelhető. Ha elindítjuk, a baloldalon található keresődobozba máris beírhatjuk annak a műsornak a címét vagy RSS-címét, amire fel szeretnénk iratkozni (rendszeresen hallgatni szeretnénk).

Ezt az RSS-címet a fenti dobozban az „Or subscribe with your favorite app by using the address below” felirat alatt találod, innen könnyedén ki tudod másolni.

Windows számítógép iTunes használata esetén

Windowsos számítógépre is telepíthető az Apple iTunes alkalmazása. Ha Windowson is az iTunest használod, akkor a feliratkozáshoz válaszd az „Apple Podcasts” gombot a fenti dobozban.

Android és Amazon Fire

Ha még nem használsz podcast alkalmazást az androidos telefonodon, a legegyszerűbb az, ha a Google saját alkalmazását telepíted. Ehhez nyomj rá az „On Google Podcast” gombra.

Ha a Google Podcast alkalmazást már korábban telepítetted, akkor is ez a teendő, de ebben az esetben a gomb megnyomásával az alkalmazás máris felkínálja a feliratkozást Az élet, meg minden podcastra.

Ha más podcast alkalmazást használsz a telefonodon, akkor a feliratkozáshoz válaszd az „on Android” gombot a fenti dobozban.

Spotify

Ha a Spotify-on szoktál zenét és másegyebet hallgatni, és az alkalmazás már telepítve van, akkor Az élet, meg minden podcastot is elérheted ott. Ehhez kattints az „on Spotify” gombra.

Stitcher

A Stitcher igen népszerű és kedvelt platform podcastok hallgatásához. A Stitcher alkalmazást letöltheted iPhone-ra és Androidra is. Sokan a podcasthallgatók közül erre esküsznek. Ha ezt a formáját választod Az élet, meg minden podcast „fogyasztásának”, válaszd az „On Stitcher” gombot a fenti dobozban.

Kedvenc podcast alkalmazásod

Másold a fenti dobozban az „Or subscribe with your favorite app by using the address below” felirat megadott RSS-címet az alkalmazás megfelelő feliratkozó mezőjébe.