Együttműködés a Válasz Online-nal

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

Mivel az utóbbi időben elég gyéren ment ki STÓSZ hírlevél (azon buzgólkodom, hogy ez ne így legyen), ezért most itt is megemlítem (hátha valaki nem hallotta még), hogy idén márciusától Az élet, meg minden podcast úgymond stratégiai együttműködésre lépett a Válasz Online-nal.

Továbbra is két, egymástól független csapatról és kiadóról van szó, külön kasszán és konyhapénzen, azaz nincs szó összebútorozásról (az együttműködés tehát az olvasói/hallgatói támogatási modellt nem érinti).

Viszont lesznek dolgok, amelyekben e „stratégiai együttműködés” során nagyon is kooperálunk majd. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Egy podcast és egy Széchenyi-idézet

„Az istenek azonban megunják [az] érdemtelen buta csoportokat boldogságra úgyszólván szüntelen kényszeríteni, s végképp egyedül azokat veszik pártolás alá, kik legszebb ajándékukat – az elmebeli tehetséget – becsülni, kifejteni tudják, s nem vakon vagy szenvedélyeiktől ostorozva, de gondos előrelátással élik éltöket.”

A fenti, Széchenyi Istvántól vett idézet két okból is érdekes most nekünk. Az egyik, hogy kicsit kötődik az előzőekben taglalt egyetemi niggerezéshez. Érdemi oktatás helyett ugyanis az egyetemi niggerezés jó eséllyel az „érdemtelen, buta csoportok”-at erősíti a nemzetben, nem pedig fordítva.

A másik pedig hogy ezzel az idézettel nyit a Válasz Online Heti Válasz című podcastjának legújabb, pár napja megjelent epizódja, amelyben „a legnagyobb magyar” halálának évfordulóján Széchenyi aktualitásáról hallható izgalmas beszélgetés Ablonczy Bálinttal (aki egyébként a témával hosszabb ideje foglalkozik már).

Az élet, meg minden podcast mellett tehát hallgassátok a Válasz Online podcastját is (feliratkozhattok rá a szokott felületeken), mert hétről-hétre szuper témákkal rukkolnak elő.

Kapcsolódó podcastepizód

Ablonczy Bálint, a Válasz Online munkatársa, nem összekeverendő történész testvérével, Ablonczy Balázssal. Az utóbbi Ablonczyval már Az élet, meg minden podcaston is hallgathattatok beszélgetést:

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

A rovat további cikkei elérhetők itt:

Iratkozz fel a hírlevélre!

Szeretnéd, ha kéthetente ilyen ajánlók érkeznének a postafiókodba? Ez a teljes hírlevélnek csak egy része. Hogy mi az a STÓSZ? Kattints a gombra a részletekért! (Vagy iratkozz fel egyből a lap alján.)

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Hírlevelek idősorrendben

Itt is követhetsz

12,237követőTetszik
1,906követőKövetés
274követőKövetés

Legfrissebb podcastepizódok

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hogy mi az a Stósz?

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben az én stószomból ajánlok neked: kéthetente exkluzív hírlevelet küldök ki, amelyben azokat a dolgokat szedem össze, amelyekre éppen ráakadtam és rákattantam. Vagyis amit érdekesnek, izgalmasnak és fontosnak gondolok. Tehát cikkeket, könyveket, filmeket, podcastokat, zenéket vagy éppen hasznos cuccokat, eszközöket ajánlok. (És emellett emailértesítést küldök arról is, ha új podcastepizód jelent meg Az élet, meg mindenen.)

Iratkozz fel az itt látható űrlap kitöltésével, hogy megkapd a hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás:

[mc4wp_form id="505"]

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.