Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

Most már az Instagramon is van élet (meg persze minden)

-

Mivel nem mindenki a Facebookon éli közösségimédia-életét, vagy éli ki ilyen irányú hajlamait, úgy gondoltam, illene azoknak is a kedvében járnom, akik elsősorban az Instagramon kedvelgetnek ezt-azt, amazt.

Úgyhogy megszületett Az élet, meg minden podcast Instagram-oldala is.

Az oldal emitt található.

És bár továbbra is azt mondom, inkább olvassunk, menjünk múzeumba vagy kirándulni (avagy hallgassuk Az élet, meg minden podcastot), mint hogy naphosszat a telefonunkat nyomogassuk, itt azért előáll egy súlyos paradoxon. Ha ugyanis csak múzeumba jártok, vagy csak podcastot hallgattok, és eközben nem viszitek hírét a műsornak, azaz nem tudják meg újabb és újabb hallgatók, hogy van egy ilyen beszélgetős podcast, akkor hamarosan lehúzhatom a rolót.

Ennél persze vannak sokkal nagyobb tragédiák e sárgolyón, de azért mégis: ha már van ilyen műsor, és ha már akadnak páran, akiknek ez jó, miért ne legyen még egy ideig.

Úgyhogy, ha éppenséggel a 21. század mételyének is tartod a Facebookot vagy az Instagramot vagy a Twittert, azért megköszönöm, ha néha mégis nyomsz egy lájkot. Itt-ott, amott.

Most már az Instagramon is.

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hallgasd Az élet meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok éppen? A STÓSZ hí­rlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról, a támogatók számára elérhető extra adásokról.)


A feliratkozás megerősítéséhez emailt küldünk a megadott címre. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött levelekben található linkkel.

Kövess a Facebookon!

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.