Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

Már hallgatható a podcast az iTuneson is

-

Hurrá! A podcastot befogadta az Apple iTunes. Vagyis az új és a régebbi részek is elérhetőek már az iTuneson keresztül. Ha nem szeretnél keresgélni, akkor itt van ez a link („View in iTunes”, és megnyitja az iTunesban az Élet, meg minden podcastot), ha igen, akkor meg üsd be a keresőbe, hogy „Az élet, meg minden”. Voilá! Ott a podcast az iTuneson!

Köszönöm, ha feliratkozol, és majd jönnek az epizódok, ne felejtsd el értékelni a podcastot az iTunesban. Ezzel segítesz abban is, hogy a podcastra más iTunesos podcasthallgatók is ráakadjanak.

Köszi!

Az egyéb (pl. Androidos) feliratkozási lehetőségekről itt olvashatsz. Arról, hogy egyáltalán mi az a podcast, itt van egy ismertető.

Ha pedig egyébként is tudod, mit csinálsz, használhatod rögtön az alábbi linkeket a feliratkozáshoz.

[powerpress_subscribe]

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás  disqus-profillal.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hallgasd Az élet meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok éppen? A STÓSZ hí­rlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról, a támogatók számára elérhető extra adásokról.)


A feliratkozás megerősítéséhez emailt küldünk a megadott címre. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött levelekben található linkkel.

Kövess a Facebookon!

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.