STÓSZ

STÓSZhírlevél

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Az asztalomon álló stószból („stócból”) ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket.

Az élet, meg minden podcast elérhető a Stitcheren is!

Hogy mi az a Stósz?

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben az én stószomból ajánlok neked: kéthetente exkluzív hírlevelet küldök ki, amelyben azokat a dolgokat szedem össze, amelyekre éppen ráakadtam és rákattantam. Vagyis amit érdekesnek, izgalmasnak és fontosnak gondolok. Tehát cikkeket, könyveket, filmeket, podcastokat, zenéket vagy éppen hasznos cuccokat, eszközöket ajánlok. (És emellett emailértesítést küldök arról is, ha új podcastepizód jelent meg Az élet, meg mindenen.)

Iratkozz fel az itt látható űrlap kitöltésével, hogy megkapd a hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás:

Gyakorlottabb vagy régebb óta podcastot fogyasztó hallgatóinknak jó hír, hogy Az élet, meg minden podcast ezentúl elérhető a Stitcheren is.

A podcasthallgatók körében is egyre népszerűbb internetes rádió és podcast platform alkalmazása elérhető Androidon és iOS-en is, itt az oldalon a feliratkozási lehetőségek között pedig ezentúl szerepel a Stitcher is, mint opció.

Hogy hol is? Egyrészt a lejátszón lévő (és kattintásra kinyíló) „Subscribe” gombon, valamint a lejátszó alatt a feliratkozási lehetőségeket felsoroló linkként is. Illetve a lenti dobozban is (katt az „On Stitcher” gombra).

Akik most ismerkednének azzal, mi is az a podcast, ne csüggedjenek, a legtöbben így vannak még ezzel Magyarországon. Nekik készült ez az útmutató.

Subscribe to

Az élet, meg minden

Or subscribe with your favorite app by using the address below

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni, sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Legfrissebb podcastepizódok

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.


Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.