Az élet meg minden podcastot ingyen hallgathatod. Nélküled mégsem születhet új epizód: Támogasd a műsort!

Az élet, meg minden podcast elérhető a Stitcheren is!

-

Gyakorlottabb vagy régebb óta podcastot fogyasztó hallgatóinknak jó hír, hogy Az élet, meg minden podcast ezentúl elérhető a Stitcheren is.

A podcasthallgatók körében is egyre népszerűbb internetes rádió és podcast platform alkalmazása elérhető Androidon és iOS-en is, itt az oldalon a feliratkozási lehetőségek között pedig ezentúl szerepel a Stitcher is, mint opció.

Hogy hol is? Egyrészt a lejátszón lévő (és kattintásra kinyíló) „Subscribe” gombon, valamint a lejátszó alatt a feliratkozási lehetőségeket felsoroló linkként is. Illetve a lenti dobozban is (katt az „On Stitcher” gombra).

Akik most ismerkednének azzal, mi is az a podcast, ne csüggedjenek, a legtöbben így vannak még ezzel Magyarországon. Nekik készült ez az útmutató.

[powerpress_subscribe]

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás  disqus-profillal.

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hallgasd Az élet meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Legfrissebb podcastepizódok

Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok éppen? A STÓSZ hí­rlevélben az asztalomon álló stószból ajánlok neked cikkeket, könyveket, zenét, podcastot vagy filmeket. (Plusz: értesítést is az új epizódokról, a támogatók számára elérhető extra adásokról.)


A feliratkozás megerősítéséhez emailt küldünk a megadott címre. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött levelekben található linkkel.

Kövess a Facebookon!

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.