Címlap Írások Vezérlőpult Az élet, meg ...

Az élet, meg minden podcast elérhető a Stitcheren is!

-

Gyakorlottabb vagy régebb óta podcastot fogyasztó hallgatóinknak jó hír, hogy Az élet, meg minden podcast ezentúl elérhető a Stitcheren is.

A podcasthallgatók körében is egyre népszerűbb internetes rádió és podcast platform alkalmazása elérhető Androidon és iOS-en is, itt az oldalon a feliratkozási lehetőségek között pedig ezentúl szerepel a Stitcher is, mint opció.

Hogy hol is? Egyrészt a lejátszón lévő (és kattintásra kinyíló) „Subscribe” gombon, valamint a lejátszó alatt a feliratkozási lehetőségeket felsoroló linkként is. Illetve a lenti dobozban is (katt az „On Stitcher” gombra).

Akik most ismerkednének azzal, mi is az a podcast, ne csüggedjenek, a legtöbben így vannak még ezzel Magyarországon. Nekik készült ez az útmutató.

Subscribe to

Az élet, meg minden

Or subscribe with your favorite app by using the address below

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni, sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás Disqus-profillal.

Hallgasd Az élet, meg minden podcastot!

(Katt a képre a részletes feliratkozási útmutatóhoz!)

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Legfrissebb podcastepizódok

Legolvasottabbak

Legfrissebb cikkek