A megújult hírlevél

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

Végezetül egy kis szösszenet arról, ami már feltűnhetett a rendszeres olvasóknak: megújult a hírlevél.
Na de hogyan is?

  1. Mivel úgy éreztem, kezd kicsit szertelenné és csapongóvá válni a STÓSZ, szigorúbb rovatrendszert alakítottam ki. Ez az olvasónak könnyebb áttekinthetőséget, nekem pedig nagyobb összeszedettséget biztosít. (Ennek keretében indulnak az új rovatok, mint például a Filmatlasz, amely jó vagy rossz, de mindenképpen elgondolkodtató, a világot megérteni segítő filmeket, a tervek szerint nagyrészt dokumentumfilmeket ajánl majd.)
  2. A legnagyobb változás technikai jellegű. Ezeket az új blokkokat ugyanis a hírlevél olvasói külön-külön is meg tudják osztani a Facebookon és a Twitteren az egyes rovatok végén az emailes változatban lévő megosztógombokkal. Vagyis ha valaki ebből a hírlevélből csak a kenyeres könyvet vagy a (bel)politikai ajánlót akarja megosztani a Facebookon ismerőseivel, ezt is megteheti. (Természetesen az egész hírlevél is megosztható: a teljes tartalmat megosztó gombok a hírlevél végén találhatóak.)

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

A rovat további cikkei elérhetők itt:

Iratkozz fel a hírlevélre!

Szeretnéd, ha kéthetente ilyen ajánlók érkeznének a postafiókodba? Ez a teljes hírlevélnek csak egy része. Hogy mi az a STÓSZ? Kattints a gombra a részletekért! (Vagy iratkozz fel egyből a lap alján.)

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Hírlevelek idősorrendben

Itt is követhetsz

12,247követőTetszik
1,909követőKövetés
274követőKövetés

Legfrissebb podcastepizódok

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hogy mi az a Stósz?

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben az én stószomból ajánlok neked: kéthetente exkluzív hírlevelet küldök ki, amelyben azokat a dolgokat szedem össze, amelyekre éppen ráakadtam és rákattantam. Vagyis amit érdekesnek, izgalmasnak és fontosnak gondolok. Tehát cikkeket, könyveket, filmeket, podcastokat, zenéket vagy éppen hasznos cuccokat, eszközöket ajánlok. (És emellett emailértesítést küldök arról is, ha új podcastepizód jelent meg Az élet, meg mindenen.)

Iratkozz fel az itt látható űrlap kitöltésével, hogy megkapd a hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás:

[mc4wp_form id="505"]

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.