Madarász Tamás – A keresztapa intelmei

Ezt az extra adást a fenti linkre kattintva tudod meghallgatni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz.)
Az extra adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

Az új EXTRA adásban Madarász Tamás AI-kutatóval beszélgetek tovább: ezúttal a mesterséges intelligencia témakörében pár olyan fejleményt járunk körül, amely a vele megjelent „nagyepizód” felvétele óta történt ezen a területen.

A felütést Geoffrey Hinton, az AI „keresztapjának” a Google-tól való távozása, illetve a mesterséges intelligenciával kapcsolatos figyelmeztetése adja, de sok minden másról is lesz szó még ebben a Rá-Adásban.

(A hanganyag elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Audió a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás disqus-profillal.

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

10,677követőTetszik
1,835követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.