Hajdú D. András – Egy kép anatómiája

Ezt az extra videoadást a fenti gombra kattintva tudod megnézni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz).
Az EXTRA-adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

Itt az első videós beszélgetés! Az élet meg minden Extra 24. adásában: Hajdú D. András fotográfus.

Andrással majdnem három évvel ezelőtt jelent meg Az élet meg minden podcaston nagy epizód.

Most itt az Extrában beszélgetek vele újra, az apropó pedig természetesen egy kép, egy olyan, Ukrajnában készített fotó, amely publikálása után pár nap alatt bejárta az egész világot. Hajdú D. András A herszoni fiú című képéről van szó, amely a nemzetközi ismertség után a napokban rangos magyar elismerést is kapott: a kép Társadalomábrázolás, dokumentarista fotó kategóriában 1. díjat nyert a Magyar Sajtófotó Pályázaton.

Ebben az EXTRÁ-ban – amelyet egyébként korábban, még a díjkiosztó előtt rögzítettem – tehát a fotóst kérdezem a kép elkészítésének körülményeiről, a kisfiúról, aki világsztár lett, noha ez valószínűleg nem állt szándékában, és arról, milyen az, amikor egy fotó kikerül az alkotó kontrollja alól.

(A videó elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Videó a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás disqus-profillal.

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

10,433követőTetszik
1,817követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.