Képes Gábor – Túlélni a technológiát

Ezt az extra videoadást a fenti gombra kattintva tudod megnézni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz).
Az EXTRA-adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

Kicsit a minapi örömhírre rímel, de csupán véletlen egybeesés, hogy ebben az epizódban egy olyan magyar zseniről beszélgetünk, aki tragikusan rövid pályafutása miatt sajnos nem kaphatta meg a Nobel-díjat. Ám akit a Financial Times 1999-ben mégis az évszázad emberének választott. És akiről Szilárd Leó, Wigner Jenő és Teller Ede is azt mondta: ő volt az igazi zseni a magyar „marslakók” között.

A 120 éve született Neumann Jánosról lesz szó, beszélgetőtársam pedig Képes Gábor, a Neumann János Számítógéptudományi Társaság informatikatörténésze.

(A videó elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Videó a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólás disqus-profillal.

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

12,234követőTetszik
1,906követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.