Hírek Az életről meg mindenről

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

(Információk a podcast háza tájáról:)

  • Az előbbiekhez kapcsolódva jegyezném meg, hogy a napokban ment ki a Patreon-támogatóknak egy majdnem egy órás Moziatlasz-adás, amelyben Szécsi Noémival Marylin Monroe-ról, illetve a színész legendáról készült új játék- és dokumentumfilmekről beszélgettünk.
  • Szintén ebben a hónapban jelent meg a Pethő Andrással készült Rá-Adás. Ez az extraepizód egy olyan izgalmas témát jár körül, amely a legutóbbi nyilvános epizódba nem került be.
  • A hírlevél mostanában enyhén szólva kicsit sporadikusan jelentkezik, de majd mindenképpen javul a sebességem, csak a podcastadások mellett készülő extrák, illetve a stúdióépítés az utóbbi hetekben kicsit összezavarta a menetrendet. Mert hogy hamarosan elkészül a podcast saját stúdiója. Remélhetően karácsonyig minden meglesz, de ennél többet most nem írok erről. Persze hogy babonából. A mai magyar építőiparban a ráolvasás egyébként is fontos eleme a munkafolyamatnak. (Ám ahogy ezt az adások előtt is hallhatjátok: ezt a beruházást nem a mágikus gondolkodás, hanem a támogató hallgatók elszántsága és a szponzorok tették lehetővé. Köszi.)
  • Szóval, mivel most muszáj az ablakszigetelőt, a klímaszerelőt és a festőt is szórakoztatnom, az október havi nagy epizód várhatóan csak október 25. környékén jelenik majd meg. És lesz még egy nyilvános epizód természetesen decemberben is, ahogy a támogatóknak is készül még extraadás karácsony előtt.

Ez a hírlevélnek csupán egyetlen rovata. A teljes hírlevelet, amiben ez a bejegyzés megjelent, elolvashatod itt:

A rovat további cikkei elérhetők itt:

Iratkozz fel a hírlevélre!

Szeretnéd, ha kéthetente ilyen ajánlók érkeznének a postafiókodba? Ez a teljes hírlevélnek csak egy része. Hogy mi az a STÓSZ? Kattints a gombra a részletekért! (Vagy iratkozz fel egyből a lap alján.)

Tóth Szabolcs Töhötöm
Tóth Szabolcs Töhötöm
Voltam riporter a Boston Globe-nál, országos napilap főszerkesztő-helyettese, hírportál vezetője, az írott sajtó fortélyairól pedig megírtam az Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet (amiből sok helyen tanítják az újságírást Magyarországon). Ám rádiózni sosem rádióztam – az első felvételek után még a saját hangomtól is megijedtem. Szóval ez az egész podkaszt dolog nekem is új volt. Kalandtúra, ahová veletek együtt indultam el.

Hírlevelek idősorrendben

Itt is követhetsz

10,433követőTetszik
1,817követőKövetés
274követőKövetés

Legfrissebb podcastepizódok

Mi az a podcast?

Podcastot hallgatni buszon, autóban, főzés közben, konditeremben? Rém egyszerű! Útikalauz kezdőknek.

Hogy mi az a Stósz?

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben az én stószomból ajánlok neked: kéthetente exkluzív hírlevelet küldök ki, amelyben azokat a dolgokat szedem össze, amelyekre éppen ráakadtam és rákattantam. Vagyis amit érdekesnek, izgalmasnak és fontosnak gondolok. Tehát cikkeket, könyveket, filmeket, podcastokat, zenéket vagy éppen hasznos cuccokat, eszközöket ajánlok. (És emellett emailértesítést küldök arról is, ha új podcastepizód jelent meg Az élet, meg mindenen.)

Iratkozz fel az itt látható űrlap kitöltésével, hogy megkapd a hírlevelet!

Hírlevél feliratkozás:

[mc4wp_form id="505"]

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.