EXTRA #030 Dezső András – A káosz emberei

Portik Tamás és a maffiamenedzser kézikönyve.

Ezt az extra videoadást a fenti gombra kattintva tudod megnézni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz).
Az EXTRA-adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

Ebben az EXTRA epizódban Dezső Andrással, a HVG újságírójával beszélgetek abból az apropóból, hogy nemrégiben jelent meg új könyve, a Nagyfőnök, amelyet egy magyar maffiózó, Portik Tamás felemelkedéséről és bukásáról írt.

Úgyhogy lesz szó olajozásról, a kilencvenes évek vadkeletjéről és úgy jellemzően azokról a figurákról, akiknek történetéből kibomlik az alvilág és felvilág akkori krónikája. (Persze egy ilyen szövevényes történetnek nagyon sok fontos eleme meg sem tud jelenni egy ilyen epizódban).

(A videó elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Videó a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

13,459követőTetszik
1,933követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.