EXTRA #029 Ésik Sándor – A magyar modernizáció kudarca

Ezt az extra videoadást a fenti gombra kattintva tudod megnézni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz).
Az EXTRA-adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

Az élet meg minden EXTRA vendége ezúttal Ésik Sándor ügyvéd, a Diétás Magyar Múzsa Facebook oldal – saját meghatározása szerint – „vezérfőszerkesztője”.

Nos, ebben az EXTRA adásban ismét egy látszólag egzotikus és első blikkre napipolitikai téma apropóján beszélgetünk, de hamar kiderül, hogy ez az ügy történelmi távlatokat nyit meg előttünk.

Az úgynevezett „kútamnesztiáról” lesz szó. Legalábbis kezdetben. Mert hogy Ésik Sándor mindezt szimbolikus ügynek látja, ahol valójában általánosabb jelenségről, a magyar modernizáció kudarcáról van szó.

(A videó elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Videó a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

13,882követőTetszik
1,971követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.