EXTRA #028 Bódis András – Az igazság szigetei

Ezt az extra videoadást a fenti gombra kattintva tudod megnézni. Ezen kívül meghallgathatod podcastként is kedvenc podcastlejátszódban (ennek beállításáról itt olvashatsz).
Az EXTRA-adások csak a műsor támogatói számára elérhetőek (a műsort támogathatod a Patreonon). A nyilvános, „nagy” epizódok továbbra is ingyen hallgathatók.

A vendég ezúttal Bódis András, a Válasz Online felelős kiadója és újságírója. Aki szerzőtársával, Borbás Barnával pár hete írt meg egy olyan, több szempontból is elképesztő ügyet, amely szerintem sokkal többről szól, mint arról, hogy hogyan hasított ki – ahogy a cikk fogalmaz – a magyar belügyminiszter-helyettes holdudvara 8,7 milliárd forintot az államból.

Tehát sokkal többről, mert szerintem ez a konkrét eset csupán illusztrálja, hogyan működik ma Magyarország.

Így bízom benne, hogy Bódis András gondolatai azoknak is izgalmasak lesznek, akik esetleg a napipolitikai témák iránt kevésbé érdeklődnek.

(A videó elérhető a Patreonon a lap tetején lévő, „Videó a Patreonon” gombra kattintva.)

Ha tetszett az EXTRA epizód, alább megoszthatod örömödet ismerőseiddel is, és akkor ők is tudni fognak arról, hogy Az élet meg minden podcastnak vannak plusz adásai is  ⬇️⬇️:

Támogasd a podcastot a Patreonon!

Egy-egy epizód elkészítése sok meló. Ha tetszik a podcast, te is segíthetsz, hogy sokáig legyen még.

Követhetsz itt is:

13,882követőTetszik
1,971követőKövetés
274követőKövetés

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.