Az EXTRA podcast beállítása Spotify-on

Ahhoz, hogy a Spotify-on hallgathasd az Az élet meg minden EXTRÁ-t, össze kell kötnöd a Patreon fiókodat a Spotify fiókoddal. Ez nem bonyolult:

1.

A telefonodon vagy az asztali gépeden az internetes böngészőben (pl. Chrome – tehát NEM a Patreon mobil applikációban!) nyisd meg a Patreon webes felületét (https://www.patreon.com), és válaszd ki a baloldali menüben a „Settings” menüpontot. (Mobilon a bal felső sarokban lévő menü ikon megnyomásával hívható elő a menü – ezt mutatja az a. pont képe).

a.

b.

2.

A megjelenő felső fülek közül kattints  a „Connected apps” feliratúra. (Mobilon ezt a felső sort balra kell húznod, hogy ez az opció megjelenjen, asztali gépen a „More” feliratú gomb rejti ezt az opciót).

Majd válaszd ki a Spotify menüpontot. (Kattints oda.)

3.

Kattints rá a Spotify dobozban a „Connect” gombra.

4.

Ezután – ha nem lennél bejelentkezve – a Spotify megkér, hogy jelentkezz be a Spotify fiókodba.

5.

Kövesd az utasításokat, és klikkelj az „Agree” feliratra.

6.

KÉSZ! (A fenti tortúrán nem kell többet keresztülmenned. Amíg Az élet meg minden podcast támogatója vagy, úgy hallgathatod Az élet meg minden EXTRA-t akár a többi podcastot.)

Hogyan találom meg az EXTRA műsort a Spotify-on?

Vagy:

Keress rá a Spotify alkalmazásban az „Az élet meg minden EXTRA” kifejezésre, és ki fogja dobni a műsort keresési találatként a podcastok között!

Vagy:

Találsz linket a Patreonon az alkotó (ez én lennénk) oldalán a „Membreship” fülre kattintva, ha kicsit lejjebb görgetsz. („Listen on Spotify”)

Nálad is halomban áll az olvasnivaló? Ebben a hírlevélben kéthetente az én „stószomból” ajánlok neked:
Mit olvasok, mit nézek vagy hallgatok épp? Cikkek, könyvek, podcastok, hasznos eszközök – iratkozz fel itt, és máris kapod a Stószból  emailen a válogatott cuccokat.

Bővebben a hírlevélről.